Utbildningar inom kvalitet

Utbildningar inom kvalitet

Att göra ”Rätt saker på rätt sätt” är en vedertagen kvalitetsdevis som organisationer dagligen strävar efter att tillämpa. Alla organisationer har intressenter med olika behov och förväntningar att leva upp till och olika förutsättningar att lyckas med detta. Ramboll utbildning erbjuder flera utbildningar inom kvalitetsområdet, där våra kursledare undervisar i olika standarder och metoder om hur ett verkningsfullt kvalitetsarbete tillämpas i praktiken.

Utbildningar för att möta kraven inom fordonsindustrin

Det finns många krav på leverantörer inom fordonsindustrin, t.ex. standarder som IATF 16949:2016, verktyg som FMEA, och processen för PPAP (Production Part Approval Process).  Vi erbjuder flera olika utbildningar inom detta område.

Se alla utbildningar

utbildning kvalitet IATF 16949

Kunskap är en nyckel till framgång

På Ramboll har vi omfattande erfarenhet inom kvalitesarbete och erbjuder expertkunskap inom olika områden. Våra konsulter, som också fungerar som kursledare, hjälper dagligen våra kunder med olika utmaningar inom kvalitetsområdet. Detta har gett oss gedigen erfarenhet inom de flesta branscher, och vi delar gärna med oss av denna erfarenhet under våra kurser. Många av våra medarbetare är även kvalitetsrevisorer, vilket innebär att de granskar organisationers förmåga att kontinuerligt förbättra sin verksamhet och sina processer. Detta ger kursdeltagarna värdefulla exempel, tips och råd ur ett revisorsperspektiv. Vi tillhandahåller ett brett utbud av grundutbildningar inom ledningssystem, inklusive ISO 9001 och IATF 16949. Dessutom erbjuder vi fördjupningsutbildningar inom områden som processledning, processrevision och FMEA.

Läs recensioner av våra kurser

Kontakta oss

Christos Skodras

Lead Auditor och expert på IATF 16949Läs mer >>
rsmco_personal_00022