Webbinarium – Cirkulärt byggande

Webbinarium - Cirkulärt byggande 15 mars

Cirkulärt byggande är en förutsättning för att minska koldioxidutsläpp och materialanvändning i fastighetsbranschen. För att utveckla och göra verklighet av det cirkulära samhället och implementera ett nytt förhållningssätt i branschen behöver vi mötas, dela goda exempel och skapa innovation tillsammans. Är du i den cirkulära processen, planeringen eller på väg in – välkomna på vårt webbinarium om cirkulärt byggande 15 mars!

Under webbinariet kommer vi lyfta utmaningar, möjligheter och framgångsfaktorer kring cirkulärt byggande samt belysa några goda exempel. Vi fokuserar på hur, var och när de cirkulära och agila förhållningssätten ska genomsyra både planering och genomförande av projekt i olika faser.

Datum och tid:15 mars kl. 09.00 – 10.00

Webbinariet är kostnadsfritt och alla som anmäler sig får en länk till inspelningen i efterhand.

Ur webinariets innehåll

Med fakta och siffror på fastighetsbranschens klimatpåverkan som underlag belyser vi några exempel från verkligheten. Vi tittar på konkreta lösningar, flöden, förutsättningar, processer och framgångsfaktorer.

Vi går dessutom igenom hur vi kan förändra vår inställning så det cirkulära blir det självklara och lönsamma och diskuterar vad man ska börja med för att spara så mycket koldioxid som möjligt. För att visa på de ekonomiska incitamenten har vi under hela webbinariet med oss två valutor; kronor och CO2.

Webbinarium Cirkulärt byggande

Målgrupp

Webbinariet riktar sig främst till aktörer i olika roller i fastighetsbranschen, men kan vara intressant även för andra som är nyfikna och vill lära sig mer.

Webbinarieledare

Åsa Lindgren

Kursledare & hållbarhetschef på Ramboll BuildingLäs mer >>
AALESE (1)

Oscar Wicksell

Projektledare och återbrukssamordnare på Ramboll BuildingsLäs mer >>
ORWLSE

Du kanske också är intresserad av: