Genomföra revisioner på distans, 1/2 dag

Vår kurs i distansrevision ger deltagarna kunskap och ökad förmåga att planera, förbereda och genomföra en distansrevison på bästa sätt.

Under pandemin har de flesta fått genomföra såväl externa som interna revisioner på distans. Revision på distans har visat sig medföra såväl för- som nackdelar. Dessa nyvunna kunskaper har många tagit med sig för att fortsätta att utföra hela eller delar av framtida revisoner på distans. Vi har samlat på oss en hel del erfarenheter som vi gärna delar med oss till er på denna halvdagsutbildning.

Detta är kursen för dig som framförallt kommer att göra revisioner på distans, antingen som helhet eller som en del i en kombinerad revision. Utbildningen fokuserar på att ge deltagarna kunskap och ökad förmåga att planera, förbereda och genomföra en distansrevison på bästa sätt.

Kursen ger dig

Kursen ger dig grundläggande teoretiska kunskaper om hur man planerar, förbereder och genomför distansrevision av ledningssystem på ett effektiv vis. Våra kursledare har stor erfarenhet av olika typer av revisioner. Det innebär att de kan ge handfasta råd och tips direkt från verkligheten om hur revision utförs på ett värdeskapande sätt.

En av de viktigaste sakerna med distansrevision är förberedelserna. Här går vi igenom vikten av att göra en riskanalys för att bedöma vilka faktorer som kan påverka förmågan att utföra revision på ett värdeskapande vis. Dessutom går vi igenom betydelsen av att inhämta och granska dokumentation och att detaljplanera ”videowalks”, samt testa att tekniken fungerar.

revision på distans

Ur kursens innehåll

  • För- och nackdelar med distansrevision
  • Kombinera distans- och på platsrevisioner
  • Identifiera och hantera risker med distansrevision
  • Förbereda, planera, testa och validera teknik
  • Genomföra revision och rapportera resultat

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som vill få tips och råd om hur distansrevision kan planeras och utföras på ett effektivt vis.

Recensioner

Läs recensioner av våra utbildningar på utbildning.se

Kurstillfällen på distans

Kurstillfällen på distans genomförs via Microsoft Teams eller motsvarande. Information kring utbildningen, allt kursmaterial och kontaktuppgifter till kursledare hittar du på vår digitala lärplattform Ramboll Learning. Rambolls distansutbildningar erbjuder givetvis möjligheter till nätverkande, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Kurs på distans

Fler kurser inom revision

Här hittar du fler kurser inom revision.


Beställningsvillkor

  • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
  • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder.
  • Kursavgiften faktureras av oss vid kursstart. Betalningsvillkor: 30 dagar netto

Information

Öppen Utbildning

Genomföra revisioner på distans, 1/2 dag

Sökord

  • Distans revision
  • Internrevision

Kursavgift

5.500 SEK (exkl. moms). Kursdokumentation ingår. På klassrumsutbildningar ingår även lunch och fika.

Datum

Distans (Inställd)
2024-04-24

Kl. 09:00 - 12:00

Kursanmälan

Genomföra revisioner på distans, 1/2 dag

Kontakt

Kontakta Ramboll Utbildning

Ramboll Utbildning

Support & Förfrågningar