Webbinarium – Systematiskt hållbarhetsarbete

Systematiskt hållbarhetsarbete i små och medelstora organisationer

Missa inte vårt kostnadsfria webbinarium 9 juni kl 09.00 Ida Olofsson från Ramboll kommer att gå igenom hur små och medelstora företag enkelt kan börja arbeta systematiskt med hållbarhet i sina verksamheter.

I takt med att hållbarhetskraven för stora organisationer fortsätter att öka, ökar också kraven i hela värdekedjan. För att möta intressenternas förväntningar och krav måste små och medelstora företag (SME:s) arbeta mer strukturerat med hållbarhet, trots att de saknar de resurser som finns tillgängliga i större organisationer.

Under webbinariet kommer vi gå igenom hur små och medelstora företag enkelt kan börja arbeta systematiskt med hållbarhet i sina verksamheter. Vi kommer också att introducera SUSA – Sustainable Standards kommande “Standard för systematiskt hållbarhetsarbete i organisationer” och gå igenom hur denna kan fungera som ett värdefullt verktyg för systematiskt hållbarhetsarbete, samt hur den kan vara ett verktyg för kravställande då organisationer kan certifieras enligt standarden.

Målgrupp

Webbinariet är extra intressant för dig som verkar inom en liten eller medelstor verksamhet och som är vill arbeta systematiskt med hållbarhetsområdet eller dig som kravställare inom hållbarhetsområdet.

systematiskt hållbarhetsarbete

Webbinarieledare