Webbinarium - Jobba smart, effektivt och systematiskt för att uppfylla hållbarhetskrav

Under detta webbinarium kommer vi att sammanfatta de vanligaste hållbarhetskraven vid inköp och upphandling, samt krav från investerare och tittar närmare på vad som faktiskt förväntas av din organisation, och inte minst hur ni kan jobba smart, effektivt och systematiskt för att uppfylla dem.

Det ställs allt oftare krav på hållbarhet i olika upphandlingar och vid kontraktering av leverantörer. Vissa branscher går i bräschen för utvecklingen, t.ex fordonsindustrin, textilindustri, IT, och livsmedel. Dessutom har många investerare fått upp ögonen för att hållbarhet och avkastning går hand i hand. Men vad innebär detta i praktiken för dig som levererar på ramavtal eller har kunder eller investerare som ställer krav?

Under detta webbinarium kommer vi att sammanfatta de vanligaste hållbarhetskraven vid inköp och upphandling, samt krav från investerare och tittar närmare på vad som faktiskt förväntas av din organisation, och inte minst hur ni kan jobba smart, effektivt och systematisk för att uppfylla dem.

Ur webbinariets innehåll:

• Kontraktsvillkor – varför ställs dessa krav och hur kan kraven se ut?
• Krav på produkt & tjänst – varför ställs sådana krav och hur kan de se ut?
• Arbetssätt och verktyg för att uppfylla kraven

Intresserad men osäker på om du kan delta? Anmäl dig ändå för att få en länk till inspelning samt material skickat till dig i efterhand. Du får gärna bjuda in kollegor eller andra intresserade!

 

Vill du vet mer om hur du kan komma igång med företags hållbarhetsarbete eller vidareutveckla det ni har?

Vår nya kurs i Praktiskt hållbarhetsarbete hjälper dig med kunskap och konkreta verktyg för att du ska kunna implementera eller vidareutveckla hållbarhetsarbetet i din verksamhet. Kanske handlar det om att kunna uppfylla krav som kunder i offentlig eller privat verksamhet ställer på er, eller så har ni internt beslutat er för att det är strategiskt viktigt att arbeta med hållbarhet. Oavsett vilka motiven är så har kursen fokus på enkelhet och praktiska lösningar som hjälper dig att driva hållbarhetsarbetet i din verksamhet på ett effektivt sätt. För att ge dig bästa möjliga support i hållbarhetsarbetet ingår också ett uppföljande kurstillfälle på 1 timma ca 6 månader efter genomförd kurs, där du har möjlighet att ställa frågor och få råd samt ta del av exempel på hållbarhetsarbete från andra verksamheter.

Information

Webbinarium

Webbinarium - Jobba smart, effektivt och systematiskt för att uppfylla hållbarhetskrav

Kursavgift

Webbinariet är kostnadsfritt

Bokning

Webbinarium

Kurskod: 9okt_webb_hållbarhet

Anmälan >>

Kontakta mig

Contact picture

Oscar Ölund

Konsult och kursledare

0708-59 96 72

Kontakta mig >>

Kontakta mig

Contact picture

Emma Ringström

Konsult och kursledare

010-615 33 71

Kontakta mig >>