E-learning

Kompetensutveckling via webben är ett flexibelt och resurseffektivt komplement till traditionell utbildning. Kursdeltagarna är inte bundna till att genomföra utbildning på samma tid och plats, samt att individen kan genomföra utbildningen i det tempot som passar.

Kostnadseffektiv kompetensutveckling

Kompetensutveckling via webben är ett flexibelt och resurseffektivt komplement till traditionell utbildning. Kursdeltagarna är inte bundna till att genomföra utbildning på samma tid och plats, samt att individen kan genomföra utbildningen i det tempot som passar. Vi kan erbjuda flera olika upplägg. Vi kan ta fram en helt skräddarsydd utbildning tillsammans med er för optimal anpassning. Vi har även standardiserade kurser som man kan anmäla allt ifrån enstaka användare till alla på hela företaget.

E-learning är särskilt intressant för er som:

  • Har en spridd organisation
  • Vill kunna utbilda medarbetare individuellt
  • Är intresserad av kostnadseffektiv utbildning

Exempel på upplägg

  • Korta utbildningar – utbildningar på t ex 1-4 h.
  • Förberedande utbildning – Balansera kompetensen och se till att alla har samma grund att stå på innan t.ex. en traditionell utbildning.
  • Blended learning – Få det bästa av två världar genom att kombinera e-learning med platsförlagd utbildning eller workshop.

Vi har många års erfarenhet av distansutbildningar. Vi har tagit fram både öppna och företagsanpassade webbkurser.

Hur funkar det?
Ni kommer lätt åt era färdiga utbildningar via vår lärplattform på webben. Alla era utbildningar finns på samma ställe och ni har möjlighet att följa upp resultat både på en övergripande och detaljerad nivå. Ett digitalt kursintyg kan genereras automatiskt efter genomförd utbildning. Har ni en egen lärplattform (LMS) kan ni med enkelhet implementera våra kurser i ert system då våra kurser stödjer SCORM, standarden för webbutbildningar. Kurserna kan givetvis innehålla interaktiva element, film, ljud och bilder. Allt enligt era önskemål.

Potentialen i webbutbildningar är stor, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Boka din utbildning

Kontakta mig

Contact picture

Nicole Klemets

Kursansvarig och konsult

0709-27 45 06

Kontakta mig >>