Registrering av ämne/produkt till ECHA


BioCool erbjuder bland annat produkter för att smidigt och effektivt rengöra pooler, behandla hudproblem och säkerställa dricksvatten. Hela sortimentet produceras i Sverige och är dessutom säkert för både människa och miljö.

Uppdraget består av notifiering och förberedelse inför registrering av utgångsämnen och aktiva substanser enligt biocidförordningen till ECHA.

Hur vi upplever samarbetet
Efter sex månader av sökande efter en konsult i Sverige som kunde hjälpa oss med att anmäla våra kemikalier till ECHA fick vi äntligen den kontakt vi sökt, Annelie Linhed. Annelie har i denna snårskog av nya regelverk hjälpt oss att navigera rätt, gett oss alternativ för vilka val som finns, vad som är mest riktigt att välja, upplyst oss om vilka rättigheter och skyldigheter vi har osv. Som kund har vi alltid känt oss prioriterade och bemötta med omtanke och en stor dos spetskompetens som varit mycket prisvärda. Att jobba med Annelie är en av de bästa kundupplevelser jag har haft! Funderar någon på om man ska anlita henne, tveka inte, det är en av de bästa val vi har gjort. 

- BioCool AB, Maria Forsséll

Kontakta mig

Contact picture

Annelie Linhed

Konsult och kursledare

0709-11 99 70

Kontakta mig >>