Kvalitetsdiplomering

Tredjepartsrevisor för kvalitetsdiplomering

Varför kvalitetsdiplomerar vi oss?

Vi upplever ett ökat krav på ett verifierat kvalitetsledningssystem från både befintliga och potentiella kunder. Ett diplomerat kvalitetsledningssystem förväntas därmed möjliggöra affärer.

Det viktigaste för oss är dock de förbättringar och gynnsamma förändringar vi får ut av att arbeta strukturerat med vårt kvalitetsarbete. Vi skapar ökade möjligheter till förbättringar genom att vi kontinuerligt och genomgående fångar upp brister och möjligheter. En ökad kontroll på hur vi arbetar gör att vi minimerar riskerna i verksamheten och genom att hantera problem på ett tydligt och strukturerat sätt så frigör vi tid för våra medarbetare. Kvalitetsarbetet ger våra medarbetare bättre möjligheter att göra ett bra jobb samtidigt som vi kvalitetssäkrar vår leverans mot våra kunder. Detta är en förutsättning för att vi ska kunna möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Varför valde vi RSM&CO?

När vi skulle välja en extern granskare för vår diplomeringsrevision så letade vi efter ett företag som inriktade sig mot både miljö- och kvalitetsarbete. RSM&CO gav ett professionellt intryck och verkade ha ett genomtänkt och strukturerat arbetssätt kring arbetet med just kvalitetsdiplomering.

Hur upplevde vi utfallet av projektet?

Helhetsintrycket av projektet var mycket bra. RSM&CO förstod våra behov, levererade det vi förväntade oss, höll tidsramarna och kommunikationen i projektet fungerande mycket bra. Vårt förtroende för RSM&CO har ökat och vi skulle rekommendera företaget för denna typ av projekt.

Sofie Engel har varit jättebra från start till mål. Hon har återkopplat snabbt, trevligt och förtroendeingivande på mina frågor. Det kändes att hon hade koll på läget under revisionen och hon hade en stor förmåga att anpassa den och frågorna efter vår verksamhet. De avvikelser och förbättringsförslag hon lämnade kändes både rimliga och värdeskapande för oss.

Malin Bolmdahl, B2B IT-partner

B2B

B2B IT-Partner är en IT-leverantör i Stockholm som erbjuder sina kunder skräddarsydda produkter och rikstäckande tjänster inom IT.

Tjänster

Teaser image

Kvalitetsdiplomering

Ställer era kunder krav på kvalitetsledningssystem? Ökar ett kvalitetsledningssystem er chans att vinna upphandlingar? Då kan vi hjälpa er att införa ett enkelt och resurseffektivt kvalitetsledningssystem.

Läs mer >>