Värdeskapande ledningssystem

Önskar ni inspiration för att vidareutveckla och förbättra ert ledningssystem och er verksamhetsstyrning? Missa inte våra två webbinarier på temat!

Missa inte vårt webbinarium i två delar

- 29/5 och 11/6 klockan 14:00 - 15:00

Ledningssystem syftar till att driva förbättring, säkerställa måluppfyllelse samt säkerställa efterlevnad av krav. Det ska även vara ett lämpligt och effektivt stöd för verksamheten och de anställda. Samtidigt ser vi att många ledningssystem inte alltid levererar detta värde.

Önskar ni inspiration för att vidareutveckla och förbättra ert ledningssystem och er verksamhetsstyrning? Då är dessa webbinarier perfekta för er!

Under två timmar diskuterar vi utmaningar och fallgropar, bidrar med våra erfarenheter, tips och trix kopplat till ledningssystem och verksamhetsstyrning med fokus på ledarskap, kommunikation, mål och strategi. Vi diskuterar även förutsättningar och olika upplägg för ledningens genomgång.

För den som sedan vill lära sig mer kan vi rekommendera vår endagsutbildning med samma namn; Värdeskapande ledningssystem.

Målgrupp

Riktar sig till chefer och ledningsgrupper, Kvalitets-, Miljö och Arbetsmiljöchefer/samordnare och ansvariga samt verksamhetsutvecklare som önskar ett värdeskapande ledningssystem.

Innehåll del 1:

  • Ledarskap och kommunikation
  • Att driva förändring
  • Första hjälpen vid utveckling av ledningssystem

Innehåll del 2:

  • Att knyta ihop strategi, mål och uppföljning
  • Förbättringsdrivande mål, förbättringsarbete och företagskultur
  • Ledningens genomgång

Anmälan

Del 1: 29/5 kl.14:00-15:00

Klicka här för att anmäla dig

Del 2: Del 2: 11/6 kl. 14.00-15.00

Klicka här för att anmäla dig

Kontakta mig

Contact picture

Åsa Källvik

0709-27 49 55

Kontakta mig >>

Kontakta mig

Contact picture

Nicole Klemets

Kursansvarig och konsult

0709-27 45 06

Kontakta mig >>