Vårens kurser

Vårens kursfolder är här! Läs mer om våra nyheter och kurstillfällen i den nya kursfoldern.

Välkommen på kurs

Vi får ofta höra att vi har engagerade och kompetenta kursledare, vilket är precis vad vi strävar efter! En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det de lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Ladda ner vårens kursfolder

 

Erbjudande: Gå 2 för 1

Kompetensutveckling får större effekt på hemmaplan om man är två som delar de nya kunskaperna. Därför fortsätter vi erbjuda nya kunder att gå 2 deltagare och betala för 1 på valfri kurs.

RSM&CO – En del av Ramboll

RSM&CO är ett konsult- och utbildningsföretag som i mer än 25 år har hjälpt kunder att utveckla sin verksamhet inom miljö, kvalitet, arbetsmiljö, hållbarhet/CSR, avfall och energi. Vi är numera en del av Ramboll som är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen.