Prova våra förmånliga utbildningspaket!

Behöver du kompetensutvecklas inför din nya roll? För att ge dig rätt förutsättningar att lyckas har vi tagit fram ett antal förmånliga utbildningspaket. Paketen är framtagna för tre olika roller med fokus på miljö, arbetsmiljö, kvalitet och hållbarhet.

Våra utbildningar inom miljö, arbetsmiljö, kvalitet och hållbarhet kommer att göra det enklare för dig att planera din kompetensutveckling och ge dig grundläggande kunskaper och förmåga att utföra dina nya arbetsuppgifter på ett värdeskapande vis.

Vi kan erbjuda följande utbildningspaket (klicka på länkarna för att läsa mer):


Om du är osäker på vilket paket eller vilka tilläggsutbildningar som skulle passa dig bäst erbjuder vi givetvis kostnadsfri individuell rådgivgning där vi tillsammans går igenom och sätter upp en plan för din kompetensutveckling.

Gör så här:

  1. Välj utbildningspaket!
    Börja med att välja ett grundutbildningspaket efter det innehåll som passar bäst! Om du vill kan du även komplettera med våra rekommenderade tilläggsutbildningar.

  2. Kontakta oss!
    Kontakta Nicole eller Andreas via kontaktuppgifterna till höger eller gör en intresseanmälan på utbildning@ramboll.se.


Rambolls utbildningar kännetecknas av att utbildningarna har en stark förankring i verkligheten, då våra kursledare dagligen arbetar med frågorna i praktiken ute hos våra kunder.

Vi har lång erfarenhet av utbildningsverksamhet och har under våra öppna kurser och företagsinterna utbildningsinsatser gett tusentals personer rätt förutsättningar i sina yrkesroller, vilket känns helt fantastiskt!

Våra kurser och kursledare får mycket höga omdömen från våra kursdeltagare. Under 2021 fick våra kursledare i snitt 4,9 på en femgradig skala.

Kontakta mig

Contact picture

Andreas Jansson

Konsult och kursansvarig

0733-27 90 71

Kontakta mig >>

Kontakta mig

Contact picture

Nicole Klemets

Kursansvarig och konsult

0709-27 45 06

Kontakta mig >>