Rambolls Nätverk

Rambolls nätverk erbjuder en plattform för inspiration, erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. I nätverken får du professionell sparring som guidar er organisation genom att ta del av beprövade metoder och verktyg.

Nu har ni möjlighet att ansluta till något av våra befintliga nätverk i Göteborg eller Jönköping eller vara med och starta upp nätverk inom områden såsom miljöledning och hållbarhet!

Har ni svårt att välja nätverk? Hos oss har ni möjlighet att delta i ett nätverk och gästspela på något av våra andra nätverk.

Det finns många bra idéer och lösningar hos företag och organisationer. Samtidigt är det få som har lösningar på allt. Genom att delta i våra nätverk får du träffa likasinnade och specialister från en mängd olika verksamheter, stora som små. Nätverken är också ett sätt att hålla sig uppdaterad på nyheter inom aktuella områden och möjligheter att bolla med andra berörda.

Du får många nya infallsvinklar och nya sätt att lösa olika frågor inom miljö- och kvalitetsledning, arbetsmiljö, miljö, hållbarhet samt REACH och kemikaliehantering. Detta ger inspiration, idéutveckling och professionell sparring som guidar dig och din organisation genom att ta del av beprövade metoder och verktyg.

Nätverken ger dig

  • Ökad kompetens i din yrkesroll och utökat lokalt kontaktnät
  • Erfarenhetsutbyte tillsammans med yrkeskollegor och inbjudna experter
  • Nya idéer och ny energi
  • Inspiration för att vidareutveckla ditt företag
  • Möjlighet att gästspela på andra nätverk
  • Möjlighet att påverka nätverkets innehåll

Konstnad

Första tillfället är kostnadsfritt, därefter 3 900 - 5 900 kr (exkl. moms) för deltagande under ett år, beroende på antal träffar (2-4 träffar). Lunch och fika ingår.

Anmäl ditt intresse!

Är du intresserad av Rambolls nätverk? Klicka på länken nedan och besvara vilket/vilka nätverk som du är intresserad av, så kontaktar vi er inom kort med mer information!

Anmäl dig här