Ny version av lagbevakningstjänsten

Nu är äntligen den nya lagbevakningstjänsten lanserad!

Vi har under 2020 arbetat med att ta fram ett helt nytt gränssnitt för Lagbevakningen. Det innebär att du som användare kommer att få en förbättrad och mer lättarbetad tjänst. Vi inför ett stort antal förbättringar och justeringar som ska göra tjänsten snabbare, snyggare och mer effektiv att arbeta i.

 

Hur gör jag för att byta till nya tjänsten?

Det är bara att logga in i den nya versionen så är du igång! Det krävs inte någon flytt, justering eller andra åtgärder. Du behöver inte byta direkt, vi har en månads övergångstid så du kan byta när det passar dig. Den sista dag som du kan använda gamla versionen av tjänsten är 10 mars. Om du vill logga in i den tidigare versionen använder du bara den knappen på inloggningssidan.

 

Några av förbättringarna i tjänsten

  • Möjlighet att helt kombinera olika typer av filter (standardsortering, laglistor, nyckelord)
  • Enklare att ta bort enstaka författningar ur laglistan
  • Förbättrat flöde vid hantering av ändringar och tydligare hantering av nya lagar
  • Ny funktion för revisionsfrågor som ger ökat stöd under lagrevision. Det är en tilläggstjänst som visar ett antal frågor som är lämpliga att ställa kopplat till respektive lag.

 

Revisionsfrågor

Den största nyheten är möjligheten till ökat stöd under lagrevision genom funktionen Revisionsfrågor. Det är en tilläggstjänst som visar ett antal frågor som är lämpliga att ställa kopplat till respektive lag. Frågorna har tagits fram av våra konsulter som regelbundet gör lagrevisioner. De frågor som inte berör din verksamhet kan tas bort, och det går även att skriva in egna frågor. Intresset har varit stort för detta och vi är mycket glada över att vi nu kan erbjuda denna tjänst i vårt utbud.

 

Inte lagbevakningskund än?

Intresserad av att se vår nya lagbevakningstjänst? Boka in dig för en gratis demo!

gratis demo

Kontakta mig

Contact picture

Niclas Holm

0709-11 99 74

Kontakta mig >>