Höstens kurser 2018

Nu är kursfoldern med höstens kurstillfällen här! Läs mer om våra kurser och höstens nyheter i vår kursfolder.

Välkommen på kurs

Vi får ofta höra att vi har engagerade och kompetenta kursledare, vilket är precis vad vi strävar efter! En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det de lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

 Kursfolder hösten 2018

Ladda ner höstens kursfolder

 

Erbjudande: Gå 2 för 1

Kompetensutveckling får större effekt på hemmaplan om man är två som delar de nya kunskaperna. Därför fortsätter vi erbjuda nya kunder att gå 2 deltagare och betala för 1 på valfri kurs.

RSM&CO – En del av Ramboll

Ragn-Sells har sålt dotterbolaget RSM&CO till Ramboll, en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll ägs av en stiftelse vilket ger bra förutsättningar att arbeta långsiktig. På kort sikt kommer detta inte påverka er som kunder, men på längre sikt kommer det innebära att vi kan erbjuda ett bredare utbud av tjänster och utbildningar med en bättre geografi sk spridning.

Kontakta mig

Contact picture

Sofia Askengren

Marknad & Kommunikation

0709-11 99 78

Kontakta mig >>