Arbetsmiljö arbete i coronatider

Företag och organisationer påverkas i olika grad av den pågående Corona-pandemin, men klart är att den inte lämnar någon oberörd. Dela med er av era tankar och erfarenheter genom att delta i vår webbenkät så kommer vi sammanfatta och dela detta med er och andra intresserade kunder på vårt kommande webbinarium. Tillsammans hittar vi de bästa och smartaste arbetssätten!

Företag och organisationer påverkas i olika grad av den pågående Corona-pandemin, men klart är att den inte lämnar någon oberörd. För oss på Ramboll Miljö & Hälsa är det viktigt att kunna bidra och på det sätt vi kan, med våra expertkunskaper för att hjälpa våra kunder att navigera i det nya landskapet, med alla de utmaningar och möjligheter som det fört med sig.

Därför planerar vi nu ett extrainsatt webinarie för alla intresserade, med fokus på hur företag och organisationer kan jobba effektivt med arbetsmiljöfrågor, även om arbetet sker på distans eller med restriktioner.

Men vi behöver er hjälp, så var med och påverka innehållet! Vi vill veta vilka utmaningar som ni mött eller står inför och hur ni jobbat runt dessa med smarta och innovativa lösningar. Vi vill också försöka svara på de frågor som ni har och önskar rådgivning kring. Det kan handla om administrativa utmaningar såsom rutiner, sociala frågor kring t.ex. möten och ledarskap, som att hantera oro och stress, eller mer praktiska frågor kring t.ex. arbetstid eller ergonomi på hemarbetsplatsen.

Dela med er av era tankar och erfarenheter genom att delta i vår webenkät så kommer vi sammanfatta och dela detta med er och andra intresserade kunder på vårt kommande webinarie. Tillsammans hittar vi de bästa och smartaste arbetssätten!

Klicka här för att besvara vår enkät!

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarium

Webinariet kommer vi hålla den 28:e april kl. 10:00 - 11:00, på Internationella Arbetsmiljödagen. Klicka här för att anmäla dig!

Hoppas du vill vara med!

Passar dagen och tiden inte dig? Ingen fara! registrera dig på webbinariet ändå så kommer du få tillgång till det i efterhand.

Kontakta mig

Contact picture

Oscar Ölund

Konsult och kursledare

0708-59 96 72

Kontakta mig >>